Dag 2 i Sevilla

Gårdagen förflöt enligt plan – priset delades ut; inget direkt till Sverige detta år, vilket var väntat. dock fick projektet Schoolovision pris i klassen Kreativ användning av media, och i detta medverkar 30 länder däribland Sverige. Anna-Lena Larsson från Tranemo är Sveriges medlem och hon är här i Sevilla och fick kklica upp på scenen och dela äran med Michael Purvis från Storbritannien som är Schoolovisions grundare.
Nu sitter vi hotellets lobby och presenterar oss för varandra och berättar vilka förväntningar vi har på konferensen. Många är ute efter en partner och det finns goda utsikter att det ska lyckas bland de ca 500 konferensdeltagarna.

Share

2 svar på ”Dag 2 i Sevilla”

  1. Japp, det blev en trevlig dag igår, invigning, upprop och lite tal. Efter en tur ner på stan fick man tag i lite kläder och “deo”. Utställningen var intressant, saknade dock lite material för “äldre” elever… party/mingel på kvällen, men frågan vi alla ställde oss, när skulle huvudrätten komma? Flamenco efter minglet satte punkt för kvällen…

  2. Jag måste hålla med Rickard när det gäller utställningen. Jag tycker att den egentligen borde vart mycket större. Det görs ju ofantligt mycket i etwinning som kunde visats i utställningen. Min uppfattning är också att de äldre elevernas projekt inte visades under den här konferensen, åtminstone inte i någon större omfattning vilket var synd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *