Digitala tips – en rolig utmaning!

lov3

Sedan en tid bloggar jag upp digitala tips på eTwinning.se – något jag tycker är väldigt roligt! Jag har ett stort intresse för att testa, undersöka och leta upp webbresurser som kan passa i skolan. Resurser som är enkla att komma igång med, kanske inte behöver inlogg – och i de fall inlogg behövs ska tiden från att man skapar ett konto tills dess att man är igång vara ganska så kort!

Jag kommer att sålla ut digitala webbresurser och program som jag ser ett särskilt värde med beträffande eTwinning-projekt. Eller kanske snarare sådana som passar ett arbetssätt där man kombinerar digitala verktyg med samarbete över gränserna. Jag kommer även att försöka få en bredd i det jag lyfter fram så att alla förhoppningsvis kan hitta något som tilltalar.

Målet är att blogga upp ett par resurser varje månad. Och om Du har ett alldeles särskilt önskemål är Du mycket välkommen att höra av Dig till mig.

//Maria (maria.zell@mediapoolen.se)

Share

Ett svar på ”Digitala tips – en rolig utmaning!”

  1. Hej.
    Jag arbetar som lärare i Gävle, Jag skulle vilja ha dina digitala tips framöver. Jag arbetar med språk/media som elevens val på min skola.
    Tack på förhand.
    Vänligen
    René

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *