eTwinning i Budapest

En av de spännande webbplatser Tim Rylands berättade om  i rasande fart!
En av de spännande webbplatser Tim Rylands berättade om i rasande fart!

eTwinnings årliga konferens äger just nu rum i ett vårligt Budapest. 650 deltagare minglar, deltar i workshops och tar kontakt för nya projekt. 16 personer ingår i den svenska delegationen. I Internationella programkontorets grupp ingår bl.a. generaldirektör Ulf Melin, något vi är väldigt stolta över. Och så har vi förstås med duktiga eTwinninglärare från hela Sverige och några fantastiska eTwinningambassadörer; Maria Zell och Jytte Rixman! En riktigt rolig och bra delegation!!! Tack till er alla som bär Sveriges fana (den virtuella) högt!

De prisvinnande lärarna, ingen från Sverige detta år (någon annan måste ju också få vinna ibland!), har med sig elever, ungefär ett hundratal, och det sätter förstås en härlig krydda på tillställningen.

En speciell upplevelse var Tim Rylands, som i en underbart annorlunda och energisprutande presentation visade på den mångfald av digitala möjligheter som finns ett musklick bort. Ett tips från coachen om du känner dig lite uppgiven en dag: Ta en titt på http://www.timrylands.com/! Det är ett musklick du inte kommer att ångra. Möjligen kan din familj ha åsikter om att du blir svårkontaktad en längre stund… Kolla särskilt in hans blogg – och bokmärk den (precis som jag hoppas du gjort med den här bloggen – fast den inte är lika häftig…)

Share

Ett svar på ”eTwinning i Budapest”

  1. Vi är mycket stolta och glada över att få delta här i Budapest! Vi möter Europeiska kollegor från tidigare, och vi finner nya. Och vi har fått till oss en massa intressant kunskap genom de workshops vi har besökt och genom de presentationer som har hållits. Tim Rylands var helt otrolig! Jag säger bara WOW!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *