eTwinning i Lidköping

Nu är vi på gång!

Det var ett år sedan jag första gången stötte på just eTwinning och det har varit en spännande resa fram tills nu. Jag har varit runt i kommunen på olika platser så som stadsbiblioteket,förskolor,grundskolan samt gymnasiet och berätta om alla möjligheter som finns inom eTwinning. Resan till Budapest och mötet med alla goa människor satte ännu djupare spår och fick igång en massa kreativitet som jag hoppas kommer att utmynna i många spännande projekt framöver. Det var väldigt givande att få lyssna på erfarna eTwinnare hur de tänker och lägger upp sina arbeten. Mer utav nätverkande!

Förskolan är på framfart här i vår kommun, en dag kom jag in på en förskola och en pedagog kom framrusande och skrattade och sa: “Jag har fått en Voki från Turkiet!”  Nu sätter vi verkligen fart med vårt projekt.

 Vilken lycka när man hittar nya kollegier ute i Europa!

Share

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *