eTwinning Professional Development Workshop på Gotland

Nu kan du göra intresseanmälan för att vara med på den kompetensutvecklings-workshop som eTwinnings nordiska länder erbjuder på Gotland 26-29 maj. Erbjudandet vänder sig till förskollärare som har hand om barngrupper i åldrarna 4-6 år, och som är inställda på att genomföra ett eTwinnigprojekt med en kollega i ett annat nordiskt land.
Temat för workshopen är IKT i förskolan samt  film och natur.

Du får lära dig att filma och redigera, samt använda olika digitala mjukvaror.  Förskollärare från alla de nordiska länderna  deltar och språket under utbildningen är “skandinaviska” vilket innebär att du måste förstå norska och danska.  Du behöver ta med en laptop eftersom vi ska arbeta hands on med digital filmproduktion.

Har du frågor maila mig: ann-marie.degerstrom@programkontoret.se

Du kommer till intresseanmälan genom att klicka här. Sista dag för intresseanmälan är 20 april. De uttagna meddelas senast 29 april.

Villkor för deltagande:

Normalt beviljar vi deltagande för högst en person från varje arbetsplats. Totalt utses 5 deltagare till denna workshop. Kolleger kan förstås anmäla intresse, då i varsitt formulär.  Du ska vara registrerad på www.etwinning.net för att komma i fråga.

eTwinning står för konferenskostnad, logi, resa (de delar som kan beställas via vår resebyrå; alltså ej transfer), samt de måltider som ingår i konferensen. Vi ersätter inte förlorad arbetsinkomst, vikariekostnader, försäkringar eller traktamenten. Vi ersätter inte utlägg mot kvitto. Deltagaren ansvarar för att närmaste chef är informerad om villkoren.

Deltagarens motprestation är att aktivt söka en projektpartner för ett eTwinning-samarbete samt att registrera ett eTwinningprojekt under utbildningsdagarna eller snarast efter hemkomsten.

Share

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *