eTwinningambassadörerna planerar 2010

Bild 4

Tio av eTwinnings svenska ambassadörer har tillbringat ett dygn på Hasseludden utanför Stockholm med att planera hur eTwinning kan spridas till ännu fler användare under 2010.

De tio är från Malmö i söder till Luleå i norr; de kommer från små samhällen som Ljungby till stora städer som Stockholm och Malmö och de arbetar med elever i alla åldrar från lågstadiet till gymnasiet.

Det de har gemensamt är att de är lärare som arbetar med elever i sin vardag och har funnit att eTwinning gör skolarbetet lättare och roligare och att eleverna blir motiverade att kämpa mot målen på detta nya sätt.  Allt detta gör att de vill vara ambassadörer för eTwinning så att ännu fler lärare ska upptäcka vad eTwinning kan ge. Så alldeles snart kommer kanske en ambassadör nära dig att ta kontakt för att få veta mer om eTwinning.

Under rubriken “Våra bloggare” hittar du adresserna till de ambassadörer som bloggar!

Share

Ett svar på ”eTwinningambassadörerna planerar 2010”

  1. Hej!
    Att vara ambassadör är verkligen inspirerande och det går inte en dag utan att jag sitter och funderar och klurar på hur jag bäst ska kunna hjälpa till med att sprida detta underbara verktyg som eTwinning är.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *