eTwinningOnAir: Summer Special 2016 på gång!

Screenshot 2016-05-16 17.01.29

Ser man på: eTwinningOnAir lever, nätt och jämnt 🙂 Hur det nu än gick till så på något sätt blev resultatet av ett helt oplanerat chatt mellan mig, Tiina, Helene och Marilina att vi nu återigen siktar på att streama ett livs levande eTwinningOnAir avsnitt – nummer 18 om beräkningarna stämmer – 23. maj. Jamen, live på YouTube blir det som vanligt, förutsatt vi inte har glömt hur man gör förstås. Direktlänk med nedräkning finns här!

Jag fortsätter tills vidare med att hålla eTwinningOnAir-podden under armarna genom Libsyn i begänsad omfattning, trots att dom rackarna faktiskt är fräcka nog att ta betalt! Då borde det också finnas en möjlighet att testa kommande Google Play Music podcast-tjänst som kan bli högintressant för alla med Android-mobiler (och vi är visst några stycken, har jag för mig).

Vad blir det för innehåll i vår Summer Special då? Jo, som vanligt är tanken att plocka in lite nyheter från olika håll i Europa; kanske, kanske får vi ockå en rapport från Luleå-deltagarna Anna och Sofie som deltog i maj månadens workshop i Braga, Portugal!

Vi ses On Air!

 

Share

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *