eTwinnings Quality Label – ansök nu – vinn 20 000 kr!

Den 20 september är sista dagen för att ansöka om eTwinnings kvalitetsutmärkelse Quality Label. Om du ansöker och får utmärkelsen och din partner också gör det så får ni automatiskt den gemensamma utmärkelsen European Quality Label. De projekt som har fått den europeiska utmärkelsen blir i och med detta behöriga att delta i den årliga tävlingen eTwinning Awards. 

I denna tävling på europeisk nivå deltar projekten i olika katergorier; elevernas ålder och projektets språk är några. Vinnarna Sverige har haft två vinnare unde de senaste åren! Priset har hittills bestått  en resa  för vinnande lärare och ett antal elever och nästa års pris kommer troligen att bestå i deltagande i den årliga eTwinningkonferensen som 2011 äger rum i Budapest.

Om du vet med dig att du har/har haft ett eTwiningprojekt som startat/pågått förra läsåret och som nådde/har nått en så god standard vad gäller pedgogisk utveckling, kreativ användning av flera digitala verktyg och där ni nått fram till ett verkligt samarbete med verklig kommunikation (alltså att ni samarbetat kring en eller flera frågor; inte bara gjort fina presentationer som ni delgett/”visat upp” för varandra) så vill vi väldigt gärna att du ansöker om en Quality Label genast!

Vi har fått in ett antal ansökningar med vi tror bestämt (VET!) att det finns många fler projekt som kan få QL! Pprojekten med svenska partner vet vi av erfarenhet är mycket konkurrenskraftiga  i eTwinningsammanhang!

Det är bland de projekt som fått European Quality Label som vi nominerar till eTwinning Awards och det är bland de nominerade som en jury utser det projekt som vinner  det svenska eTwinningpriset på 20 000 kronor, att användas till digital utrustning eller att på annat sätt stärka internationaliseringen i skolan.

Share

Ett svar på ”eTwinnings Quality Label – ansök nu – vinn 20 000 kr!”

  1. Vi i sverige och polen har haft ett projekt som heter l’image de l’autre.( the image of the other) Pojektet är ett tema arbete som innehåller 10 brev. Brev ett :är en presentation av sig själv. brev 2 är mitt hus brev 3 min skola brev 4 mina fritidsintresse brev 5 detaljer brev 6 min dagbok brev 7 känner ni varndra? brev 8 mitt land brev 9 ett guidad besök (showing you around) brev 10 bilden av den andre ett formulär att fylla i och avslutning The Image of the Other’ is an example of a collaborative project in which teachers and their pupils use internet and a material as a starting point for the most crucial part in a collaborating process: the dialogue in which you exchange information, data, viewpoints, etc.,The ‘Pupil’s Pages’and the ‘Teacher’s Manual’ offer a complete scenario for planning, undertaking, and evaluating. There is a clear progression in the material, it can be used in various learning situations. Med de nya verktygen och de nya program som Jing och andra sätt, kan projektet utvecklas och tas till en annan nivå.
    jag vill också säga att vi tilldelades eTwinning-certifikat.
    VH
    Nora Tabbouche

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *