Hur gör man eTwinning i praktiken?

Den 20 september i Skövde, 21 september i Uddevalla och 22 september i Borås får du möta tre eTwinningambassadörer som själva har genomfört lyckade eTwinningprojekt med yngre (i Skövde och Borås) och äldre (i Uddevalla)elever. Mediapoolen i Skövde arrangerar och tar emot anmälan på info@mediapoolen.se. Du kommer att få många goda tips och svar på saker du undrat över. Seminarierna är gratis och pågår mellan 15 och 17. Och du blir bjuden på  fika! Ta med dig en kollega och kom!

Share

Ett svar på ”Hur gör man eTwinning i praktiken?”

  1. Hej.
    Jag tänker skriva en Comenius ansökan för arbetsskuggning i italien för dagispersonalen på föräldrakooperativet pärlan i Uddevalla. Detta som en del i min praktik, då jag läser till EU-projektsamordnare. Önskar vara med på ert möte då jag vill lära mig mer om e-twinning eftersom man kan finna partner på så vis.
    /Linda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *