“My eTwinning video!”

Spela in en video och förklara varför du gillar eTwinning och du kan vinna ett GoPro-kit.
Ser du fram emot att arbeta med partnerskolor i hela Europa och att delta i några av de mest spännande utbildningsaktiviteterna? I år har vi organiserat en särskild kampanj, ”Min eTwinning-film”.
Målet är att uppmuntra eTwinnare att göra ett videoklipp på 60-90 sekunder. Du kan använda din mobiltelefon eller en professionell kamera: det spelar ingen roll, bara du är kreativ. De tre bästa videorna får ett fantastiskt pris!
Temat för videoklippet är ”varför du gillar eTwinning”. Nedan hittar du några idéer som kan vara till hjälp för att planera din video.
Jag gillar eTwinning eftersom…
Välj ett tema och gör ett videoklipp utifrån det på 60 till 90 sekunder. När du är nöjd med resultatet kan du ladda upp videoklippet på YouTube.
När är kampanjen?

eTwinning-veckorna består av 3 steg:

Steg 1. Från och med nu kan du planera, producera och ladda upp ditt videoklipp på YouTube.

Steg 2. Den 7 oktober kommer vi att lansera en särskild kampanjsida på Skrivbordet. Du kan börja bädda in ditt videoklipp och/eller rösta på de som gjorts av andra eTwinnare.

Steg 3. Den 7 november stänger vi möjligheten att bädda in videoklipp på kampanjsidan. Dags att rösta! Hela eTwinning-nätverket har en vecka (till den 14 november) på sig att rösta på bidrag och stödja de som de gillar mest. De 10 mest gillade bidragen kommer med på en kortlista och granskas sedan av en europeisk jury som bland dem väljer ut de 3 bästa klippen. Skaparna får ett GoPro-kit.
Kreativitet är det viktigaste kriteriet för att välja ut de bästa videorna. För mer information, håll dig uppdaterad på eTwinning-portalen.
Mycket nöje med filmandet och lycka till!

Share

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *