Oj, nu är sommaren snart slut!

Jag hoppas att alla trogna eTwinnare och bloggläsare har haft en underbar sommar! eTwinning har vilat under sommaren, liksom dess administratörer. Men nu är det full fart igen!

Jag själv fick en flygande start då jag förra måndagen, som var min första arbetsdag, tog tåget till Mjölby för en eTwinningpresentation på Dackeskolan. Detta som ett resultat av att Michael Isaksson där, hade fått ett hedersomnämnande i 2011 års svenska eTwinningtävling. Kul för honom och väldigt roligt om det sätter spår i form av fler superbra projekt på Dackeskolan.
Veckan gick sen åt till att samla ihop alla eTwinningplaner inför hösten och avslutades med en eTwinningpresentation för Skogåsskolans (Stockholm) lärare. Hoppas på flera superba eTwinningprojekt där också!

Glöm inte att höra av dig till mig när du gör ett bra projekt – och att ansöka om Quality Label före den 10 september så att projektet kan vara med i de båda eTwinningtävlingarna – den svenska och den europeiska.

Jag vill verkligen veta vad som händer på eTwinningskolorna!

Nu går vi vidare in i hösten – men just nu känns det fel att tala om höst – det är strålande solsken och väldigt varmt utanför mitt fönster!

Share

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *