Vinn 20 000:- i den svenska eTwinningtävlingen

Projekt som  pågått under läsåret 2009 – 2010 och som fått  en Nationell Quality Label kan delta i den svenska tävlingen. Projektet kan delta även om det fortfarande pågår.

Projekt som fått  en European Quality Label och som av en svensk partner anmälts till europeiska  eTwinning Awards deltar automatiskt i den svenska tävlingen. Om det anmälts av utländsk partner och du vill vara med i den svenska tävlingen måste du alltså göra en anmälan själv via vår länk här. Priset består av 20 000 sek som ska användas till att fördjupa och utveckla skolans arbete med internationalisering och/eller utveckling av användandet av digitala läro- och kommunikationsverktyg.

Anmälan till den svenska tävlingen sker via länken Den svenska eTwinningtävlingen senast  15 december 2010.

Du kan gå in och titta efter vad vi frågar om innan du är färdig att fylla i formuläret. När du sedan vill anmäla ditt projekt klickar du bara en gång till och gör detta, men du kan inte gå tillbaka och färdigställa en påbörjad anmälan utan du fyller i  allt på en gång. Vi frågar bl.a. om projektets syfte, innehåll, arbetsprocess och resultat. Detta kan det vara klokt att tänka igenom i förväg och formulera i ett worddokument som du bara kopierar in i formuläret. Du får använda max 4000 tecken inkl. blanksteg. Det får rum även om textrutan ser liten ut.  När du är klar klickar du på Submit och får då  meddelandet “Thanks! Your response has been recorded”. Då har vi fått ditt bidrag!

Sveriges National Support Service  nominerar max 5 projekt till en slutlig bedömning, vilken görs av en oberoende jury bestående av experter från bl.a Skolverket och Stiftelsen Datorn i Utbildningen.  Juryn sammanträder i slutet av januari och därefter kungörs vinnaren.

Du glömmer väl inte  anmälan till den europeiska tävlingen om du personligen fått  European Quality Label för ditt projekt? Läs mer på http://www.etwinning.net/sv/pub/awards/european_prizes.htm.  29 november är sista dagen för detta.

Share

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *