Chans att lära med eTwinning

Då och då finner du längst upp på din eTwinning-skrivbord en liten notis om Learning Event eller  “Evenemang om lärande” som det kallas på svenska. Den titeln är inte helt glasklar (vi jobbar på at byta den!), men vad det handlar om är att eTwinning anordnar online-utbildning kring olika teman. Dessa online-kurser är mycket åtrådda av eTwinnare i hela Europa och varje land har bara ett visst antal platser så om du vill vara med så är det bäst att du är snabb. Just nu hittar du t.ex. följande inbjudan:

Nächstes Event Learning September 20-Oktober 1: Aufbau eines erfolgreichen Projektes
Präsentiert von Cees Brederveld
Sprache: Deutsch

Diese Veranstaltung ist geeignet für Lehrer, die einen Step by Step- Ansatz erlernen möchten, um ein erfolgreiches eTwinning-Projekt zu gründen. Wir werden Sie in die wichtigsten Punkte der erfolgreichen Projektfuehrung einführen, welche anhand des KISS Prinzips erfolgt. Geeignet für post Grundschullehrer aller Disziplinen. Die Zahl der Teilnehmer ist auf 120 begrenzt.

Logga in på ditt skrivbord ock anmäl dig snabbt om du vill vara med!

Share

Ett svar på ”Chans att lära med eTwinning”

  1. Jag kan verkligen hålla med om att man måste vara snabb, men jag har lyckats komma med på flera Learning Events under vt 2010 och nu Internet Safety Ht 2010.
    De här lärtillfällena kan vara av varierande svårighetsgrad och man lär sig mycket som man kan ha användning för i den dagliga undervisningen inte bara i eTwinning. Alla Learning Events ´ger också möjlighet att lära känna andra eTwinnare eftersom de alltid börjar med en presentation av dig själv och dina intressen. Ibland leder kontakterna också till nya eTwinning projekt.
    Om man har fullföljt “kursen” får man ett diplom som man kan använda som bevis för egen fortbildning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *