eTwinning i vida världen igen!

Nu är det dags för eTwinnings årliga konferens. I år äger den rum i Sevilla i Spanien. Där är det nog varmare än här – det lär vara 16 grader! Det svenska eTwinningteamet sätter sig snart på flyget för att förbereda våra insatser på plats och imorgon eller på fredag kommer de 11 lärare som hade lyckan att bli utvalda att delta. Dessutom kommer ytterligare en svensk deltagare att finnas på plats, nämligen eTwinnings enhetschef från Internationella programkontoret, Lars-Erik Bergwall. Han är ganska ny på sin post och får nu för första gången en chans att verkligen lära känna eTwinning. Vi kommer att höra av oss under dagarna! Vill du titta in under konferensen så kan du via http://groups.etwinning.net/web/etwinning-conference-2010/home   göra det eftersom den streamas i sin helhet.  Det kan ju t.ex vara spännande att se hur det går för sverige i eTwinning Awards, den årliga tävlingen.

Share

3 svar på ”eTwinning i vida världen igen!”

 1. Äntligen strax dax! Är en av de lärare som får delta och jag ser verkligen fram emot att få vara med! Sen att det då är 30 grader varmare där än här just nu – det gör ju ingenting heller. 🙂

 2. Strax redo för avfärd. Helt fantasiskt att bli inbjuden till denna konferensen, och detta för att jag för ett år sedan fick en förfrågan att vara med i ( visade det sig) synnerliga framgångsriks projektet Schoolovision.
  Ett arbetet som gav mig och min klass såväl geografisk som kulturell inblick i Europas olika länder.
  Anser att alla klasser borde ha ett ( väl fungerande) e-twinningprojekt på gång – det ger otroligt mycket och kräver inte speciellt stor arbetsinsats. En stor del av de “verktyg” som man behöver, finns redan på nätet.

 3. Hola, då sitter man på sitt rum “dagen d” o väntar på att kalaset skall börja, min första reflektion måste vara det lilla “toalettkittet” som välkomnades starkt när jag och de andra från Sverige anlände till hotellet igår utan väskor…(jag ville knappt röra det)…men den lilla tapas krogen “Avelino” räddade oss…
  Saludos/
  Rickard

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *