eTwinning on air

Niilo Ahlovaara, en av eTwinningambassadörerna, har startat eTwinning on air. Tillsammans med finska kollegan Tiina Sarisalmi har han startat ett projekt för ambassadörerna där de möts på eTwinning on air. De diskuterar nyheter, tips, intervjuer..

eTwinning on air är en live streaming från Google Hangout On Air som automatiskt spelas in på YouTube. Tanken är att ta med lite nyheter från olika länder, presentera folk och projekt …

Se här http://bit.ly/eTwOnAirPlaylist

Share

Ett svar på ”eTwinning on air”

  1. Himla kul att du sprider ordet om eTwinningOnAir, Anders! Det skulle kunna vara toppenkul att också få med fler svenska ambassadörer framöver (jag och Tiina kommer med stor sannolikhet att köra på återigen när hösten börjar närma sig). Det är också viktigt att känna till att ifall man endast vill titta på våra träffar, kan vem som helst göra det genom YouTube. Att vara med ‘live’ och snacka däremot förutsätter närvaro på Google+ och det är ju en smal sak att fixa – i synnerhet för att de flesta troligen redan har ett Gmail-konto!

    Om du vill lära dig mer om Hangouts, kan du ta en titt på min HappyHangoutsCheckList:
    http://bit.ly/HappyHangouts

    Till sist en liten parentes: den finska stavningen är sannerligen inte lätt att bemästra, Anders, men jag har fortfarande inte tappat hoppet helt 🙂 Här lite hjälp på traven:
    http://bit.ly/1jRfB12

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *