På plats i Sevilla

Nu är vi från NSS och de flesta lärarna på plats i Sevilla och om en timme öppnas konferensen av Spaniens utbildningsminister Angel Gabilondo Pujel. Därefter är det prisutdelning.

Och till vår glädje har nu också vårt bagage anlänt! Skönt att det inte försvunnit helt, vi kom själva i förrgår. Många lärare fick också erfara hur det är att komma i vinterstövlar till våren här – och inte ha något att byta med!

Share

Ett svar på ”På plats i Sevilla”

  1. Det är bara att konstatera; på en timmes mingel får jag mer operativa kontakter öga mot öga än på tre år på nätet… nu har jag gjort upp riktlinjerna för ett samarbete med en spansk lärare som jobbar med naturvetenskap och framtidsfrågor- hållbar utveckling om man så vill- utifrån det fantastiska arbetsnamnet Sounds of Science- musik, livsstil, naturvetenskap i en fruktbar blandning, väl fungerande personkemi oss lärare emellan underlättar helt klart! Även en annan projektplan mejslades ut; mäta förändringar i väder med en isländsk lärare- vi vet att att området climate change är stortnu men har också respekt för skillnaden väder och klimat, men även ungdomar diskuterar förändringar i väder, de är intresserade av andras upplevelser av detta också, jag tror det kan bli kanonbra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *