Support

Svart tangentbord med en nyckelpiga på

Vare sig ni är nya i eTwinning eller redan igång, så erbjuds ni stöd från eTwinningteamet vid UHR och genom de lärarambassadörer som är knutna till eTwinning. Dessutom finns både inspirations- och instruktionsmaterial på webben.

Ta en första titt på eTwinning

Som lärare eller förskollärare väljer ni själva på vilket sätt ni samarbetar inom eTwinning. Vem era projektpartner är? Hur långt eller omfattande ert projekt är? Vilka ämnen och teman det gäller – och vilka digitala verktyg ni använder. För att få inspiration och idéer, titta gärna på våra filmklipp om hur andra lärare och skolor valt att göra. Det går också bra att kontakta oss på eTwinningteamet på UHR eller någon av eTwinningambassadörerna direkt. Kolla gärna också den nyttiga projektsektionen på eTwinningplattformen, där ni hittar tips för lyckade projekt, projektkitt och ett projektgalleri.

Beställ en workshop till din skola eller kommun

Nio av våra tolv eTwinningambassadörer på gruppfoto.

Är ni flera på skolan eller flera skolor i kommunen som behöver komma igång med eTwinning? Vill ni hålla en eTwinningworkshop på 2-4 timmar? Kontakta då eTwinningteamet på UHR eller en ambassadör i er region så kommer vi till er. Workshoppen kan skräddarsys efter era behov. Det kostar er ingenting. Vi håller även presentationer och workshoppar på konferenser eller på fortbildning som arrangeras av andra än skolor och huvudmän.

Få stöd under vägen

Behöver du snabbhjälp med funktioner på eTwinning Live eller projektplattformen Twinspace? Använd dig då av det självstudiematerial som tagits fram just för detta. Videorna och presentationerna är textade också på svenska. Det går också bra att kontakta oss och fråga om portalens funktioner. Vi kan hjälpa dig per e-post, i telefon eller genom videokonferens, så vi vid behov kan se varandras skärmar.

Håll er uppdaterade

För att hålla er uppdaterade med nyheter, lärarintervjuer eller erbjudanden om att söka plats på ett kostnadsfritt eTwinningsseminarium någonstans i Europa, följ oss på Facebook eller läs vårt nyhetsbrev. Som registrerade eTwinnare, får ni automatiskt nyhetsbrevet.

eTwinningSverige på Facebook

Share